• DYXY PALING MURAH & JIMAT!🎉 @dyxy.bymastura Instagram Profile

    TESTIMONI DYXY TAK PERNAH MENGECEWAKAN😍😍💕 Memang super power lah produk dyxy kosmetik sebebnya customer yg sekali cuba semua jatuh cinta. Nak harga promo utk set combo, WHATSAPP 017-7240277 WHATSAPP 017-7240177 WHATSAPP #facemist #dyxypahang #kuipsas #tutupjerawat #polisas #bccreambydyana #cikguseo #teamkb #kecutjerawat #codkuantan #bycream #terapiinstagram #dyxycodkuantan #telukcempedak #nurrasya #dyxycosmetics #flawless #coddyxy #dyxy #tutupcela #instafamous #jeragat #codtanjungapi #instagood #instagram #glowing #ajimaura

    DYXY COSMETICS | SFL03D01 @dyxy_pearls Instagram Profile

    Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak 😎 . . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨ Nak order pun boleh tau ! . . Whatsapp terus 0139656214 ❤

    DYXY COSMETICS | SFL03D01 @bydyxy Instagram Profile

    Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak 😎 . . Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨ Nak order pun boleh tau ! . . Whatsapp terus 0139656214 ❤

    Dianz Perfume & DYXY Cosmetics @kizzatiey_dianz_vitamin Instagram Online Profile Viewer
    Dianz Perfume & DYXY Cosmetics @kizzatiey_dianz_vitamin
    Dianz Perfume & DYXY Cosmetics @kizzatiey_dianz_vitamin Instagram Profile

    Apa keistimewaan BC Cream(BCC) foundation yang best ni? Apa pulak beza BCC ,BB,CC dan DD? BCC dah tak payah pakai concealer tauu😍 bc : bb cream + concealer bb: beauty base ( light base ) cc : colour control ( dark base ) dd : daily defense Whatsapp zatiey 📞 #facemist #dyxycosmetics #bccream #dyxy #brush #dyxykelantan #greenteafacemist #dyxymurah #dyxybccream

    Dyxy cosmetic @aleeyahbeauty11 Instagram Online Profile Viewer
    Dyxy cosmetic @aleeyahbeauty11
    Dyxy cosmetic @aleeyahbeauty11 Instagram Profile

    Apa itu DYXY GREEN TEA FACE MIST? . GREEN TEA FACE MIST pula memang memberi kesegaran dan kelembapan berpanjang. . Malah, green tea face mist juga menghilangkan parut jerawat & mengecutkan jerawat di muka anda hanya dengan semburan. Satu botol 160ml & tahan selama 3-5 bulan mengikut penggunaan. . Whatsapp saya di #facemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #igsokongan #aleeyahbeauty2 #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #semenanjungmalaysia #uitm #viral #dyxyfacemistgreentea #bioessence #sabah #ump #foundationmurah #ajimaura #flawless #foundation #bccream #ums #politeknik #dyxy #sarawak #assalamualaikum #cream

    DYXY COSMETIC/DAG PILLOW @qiefa_niel Instagram Profile

    Hye dyxy lover and DAG cust💞💞💞 Qiefa adalah Agent SETAPAK KL 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 Untuk 2 produk yang berbeza tapi sangat virul dan top 💞💞💞 💋 DYXY COSMETICS (M-0010220) 💥DAS ABDUL GLOBAL BANTAL (DAG-1456) Nak tgk apa yang best sgt dgn DYXY ataupun DAG pillow jom follow ig @qiefa_niel 🎀Nak flawless dan glowing jgn lupa pilih DYXY COSMETICS💄💄💄 🎀Nak tido dengan lena setiap malam pilih lah DAS ABDUL GLOBAL PILLOW 😴😴😴 Hotline 📲 017-2006990 Hotline 📲 017-2006990 Qiefa jugak bole COD area #facemist #gombak #ingatdag #vellfiredag #danaukota #bantalhoteldag #foundationmalaysia #sleeplikeaking #bccreammalaysia #setapak #foundation #bccream #dyxybccream #wangsamaju #bccreamfoundation #dyxymurah #ingatbantalhotel

    dyxy_cosmetics_foundation @zafia_zhafira Instagram Online Profile Viewer
    dyxy_cosmetics_foundation @zafia_zhafira
    dyxy_cosmetics_foundation @zafia_zhafira Instagram Profile

    TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 Scroll Down & UP For DYXY Combo Set PROMOTION Info ❗Then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . Cepat cepat 📲📲+60174388633 . COD 🚘 Alor Setar 🚘Jitra 🚘Perlis 🚘Parit Buntar 🚘Jawi 🚘Nibong Tebal 🚘Bagan #dropshipneeded #facemist #dyxykedah #perlis #nibongtebal #jitra #paritbuntar #uitm #usmkerian #jawi #dropshipwanted #kedah #uum #muautara #foundationmalaysia #dyxybccream #muamalaysia #kubangpasu #foundation #brushgemok #baganserai #unimap #bccreamfoundation #dyxy #dyxymalaysia #alorsetar #dyxygreenteafacemist #dyxyutara #dyxymurah #teamfl

    dyxyjb @izyan_dyxyjb Instagram Online Profile Viewer
    dyxyjb @izyan_dyxyjb
    dyxyjb @izyan_dyxyjb Instagram Profile

    FUNGSI UTAMA DYXY FACE MIST GREEN TEA SPRAY : . 5 Fungsi dalam 1 botol 🌿Sebagai Toner 🌿Sebagai Face Mist 🌿Sebagai Moisturizer 🌿Sebagai Finishing spray 🌿Sebagai Makeup remover . DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian Jom cuba...tak rugi aihhh 😁 . RM 55 SM | RM 60 #toner #facemist #menyegar #penjagaanwajah #finishingspray #dealerjohor #dyxyfacemist #dealerdyxy #moisturizer #supportlocalproduk #greentea #makeupremover #dyxycosmeticsjb #makeup #minerals #spraywajah

    Agent DYXY🌼🌼 @dyxy_by_amiera Instagram Online Profile Viewer
    Agent DYXY🌼🌼 @dyxy_by_amiera
    Agent DYXY🌼🌼 @dyxy_by_amiera Instagram Profile

    Ke mana saja DYXY BC CREAM wajib ade..Jimat space dlm handbag sebab da tak perlu bawak foundation,Cc cream n sunblock..sebab semua da ada dalam DYXY BC cream.All in one 😘😘 .. .. Meh2 order dengan kita #dyxybccreambydyana #facemist #dyxykedah #dyxyampang #dyxykajang #noradanish #dyxysubang #asyallie #teamdyxy #dyxyklang #greenteafacemist #dyxysabah #dyxypetalingjaya #dyxycyberjaya #dyxyindonesia #love #malaysia #syafiqahaina #dyxypromo #instagram #teamfarahdyxy #dyxybangi #dyxyshahalam #dyxyputrajaya #dyxyjohor #dyxysarawak

    DYXY COSMETICS KEDAH TEAM FL 🌺 @dyxyalorsetar Instagram Profile

    🎈DYXY SUPER YEAR END SALE 🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 . . 🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember . . 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj . . 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 #facemist #dropshipneeded #muakedah #pendang #muasungaipetani #dyxykedah #maskaradyxy #lipstickdyxy #dropshipwanted #muajitra #kedah #dyxysungaipetani #muautara #muaalorsetar #bccream #brush #dyxyutara #dyxyjitra #teamfl

    SaCha Ayob Business @sacha_ayob Instagram Online Profile Viewer
    SaCha Ayob Business @sacha_ayob
    SaCha Ayob Business @sacha_ayob Instagram Profile

    Musim cuti sekolah ni, kalau tak musim naik pelamin, mesti musim berkhatan juga kan. Tengok testimoni pengguna bagi anak beliau sapu Luka berkhatan pun baik, elok je. Cepat lagi baiknya. sampai 31/12/2017. RM30 inc POS/COD. Free gift untuk setiap pembelian kami berikan ya. 🙂 . Whatsapp #bazarpaknilprodukkecantikkan #facemist #alhamdulillah #moisturizergel #bazaronline #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #stokisulfaabeauty #bazarpaknilmurah #moisturizer #vitaminefacemist #moisturizergelbyulfaabeauty #teamcantikbergetah #onlineshopmalaysia #mg

    FRANKSKINCARE @frankskincare Instagram Online Profile Viewer
    FRANKSKINCARE @frankskincare
    FRANKSKINCARE @frankskincare Instagram Profile

    We are having an Organic Makeover Workshop this weekend at OUE Downtown Gallery, learn the trick of finger blending technique with 2 simple looks for Christmas! It is $68 per person for the workshop but you'll get $68 voucher to spend at the store too! Sign up at www.frankskincare.com or pm us for details. #beautyproducts #crueltyfree #facemist #organicbeauty #beauty #healthylife #weekendworkshop #iloveorganic #healthyskin #cleanbeauty #organic #bebeautiful #beautymakeover #rosymist #organicskincare #ilovefrankskicare #healthylifestyle #frankskincare #loveyourskin #odetoorganics #greenbeauty #savethebunnies

    DYXY COSMETICS KEDAH TEAM FL 🌺 @dyxyalorsetar Instagram Profile

    🎈DYXY SUPER YEAR END SALE 🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited ❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 sungai petani #facemist #dropshipneeded #muakedah #pendang #muasungaipetani #dyxykedah #susu #maskaradyxy #lipstickdyxy #dropshipwanted #muajitra #kedah #dyxysungaipetani #muautara #muaalorsetar #bccream #brush #dyxyutara #dyxyjitra #teamfl

    Syukrie Saharudin @syukriesaharudin_drglowfounder Instagram Online Profile Viewer
    Syukrie Saharudin @syukriesaharudin_drglowfounder
    Syukrie Saharudin @syukriesaharudin_drglowfounder Instagram Profile

    Pakai Face Mist Whitening DRGLOW sebelum keluar anytime and anywhere... . . ・・・ *DRGLOW WHITENING AURA FACE MIST* with Super Whitening Arbutin and Minerals Rich Water *95% NATURAL INGREDIENT* . . Pure prescription by excluding 10 harmful ingredient to make your skin looks lively and energetic. . . *CLANSE and EXFOLIATE* Remove residue and dead skin cell at gentle *PH5* effectively and tone-up the skin without any irritation. . . . . *HYDRATE with 10 FREE SYSTEM* Intense hydration to keep the skin health and glowing,suitable for all skin type. . . . *HOW TO USE* . . ***Hold bottle 10cm from face and press nozzle 1-2 time as require* . . *FORMULATED FROM KOREA* . size 60ml #facemist #dazzlingglow #iklanbrunei #marketing #malaysiaairlines #duoglow #skincare #dazzlingglowbeauty #beautycare #malaysia #organic #bestskincare #jantanflawless #drglow #business #brunei #crewlife #glowing #testimonial

    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page Instagram Online Profile Viewer
    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page
    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page Instagram Profile

    Dari mengandung sampai lahir dazzligglow mesti makan everyday, nak maintains kulit lawoooo Tq sister! Seorang Pramugari,February fly balik yeee Ps: pregnant lady 6 mths above can consume Dazzligglow Collagen, banayk yg mkn kata anak2 mesti sihat dan gebu n ada juga yg susah nak pregnant terus pregnant (dgn izin Allah SWT) n juga maybe sbb dalaman semakin bersih! Alhamdulilah setiap hri tak nonstop DM MASUKK utk oders, begitu juga dgn stokis2 hebat kami😘😘😘 . . 👉KualaLumpur city centre 2 @dr_glow_malaysia_kl +6019 606 0054 ⚫ 👉ShahAlam,Pj, subang, Klang @drglowofficial_selangor 017-269 9141 ⚫ 👉KualaLumpur1 @drglow_stockist_kualalumpur 019-888 1831 ⚫ 👉PENANG @drglow_stockist_penang1 012 444 3043 ⚫ 👉 @MELAKA drglowstockistmelaka Puan suraya 013-372 5748 ⚫ 👉Singapore @drglow_stockist_singapore http://www.wasap.my/+6584982509 ⚫ 👉singapore 2 @drglow_stokist2_singapore http://www.wasap.my/+658144001 ⚫ 👉BRUNEI DARUSSALAM 1 @drglowofficial_stockist_brunei +6738655915 ⚫ 👉BRUNEI DARUSSALAM 2 @drglowofficialstockistbrunei2 +6737173653 ⚫ 👉Dr Glow Indonesia @drglow_sumut http://www.wasap.my/+628238703010 ⚫ 👉Negeri sembilan @drglow_stockist_negerisembilan 019-223 @7694 ⚫ 👉SARAWAK drglow_official_sarawak Mr Zam Pablo 010-961 6180 ⚫ 👉Bangi, kajang, putrajaya @drglow_stockist_kl.selangor 011-1212 0503 ⚫ 👉sabah @drglow_stockist_sabah 1 016-849 4849 ⚫ 👉 sabah 2 puan serina +60 16 588 8310 ⚫ 👉JOHORE @ drglowofficial_stockist_johor Miss Yaya - 019751 8726 ⚫ 👉JOHORE @2 drglow_johorstockist2 Puan Rita: 019-603 @3378 ⚫ 👉PENANG drglow_official_penang Miss Nasya +60 17-460 1787 ⚫ 👉KEDAH @Drglowofficial_stockist_kedah2 kak long 012-305 0610 ⚫ 👉CAMBODIA @1 filaasiasalon drglowofficialcambodia Line : fila asiasalon ⚫ 👉Dazzling glow Grand @Penang dazzlingglow_official_penang +60175011563 Puan leeya @leeya_exclusive ⚫ 👉 Dazzlingglow stockist Kl @Bangsar dazzlingglow_official_kl +601123787872 Datin #dazzlingglow #facemist #singapore #iklanbrunei #malaysiaairlines #marketing #duoglow #skincare #indonesia #dazzlingglowbeauty #beautycare #malaysia #glowdihati #organic #bestskincare #jantanflawless #crewlife #drglow #brunei #business #glowing #testimonial

    Skincare & cosmetic @anisanuar_beauty Instagram Online Profile Viewer
    Skincare & cosmetic @anisanuar_beauty
    Skincare & cosmetic @anisanuar_beauty Instagram Profile

    Ramai yang confius Honey Bee Venom ni cream muka ke ?? . Bukan sayang2 semua..Honey Bee Venom ini moisteriser yang sesuai digunakan time malam & siang.Memberi kelembapan pada wajah, mekap jdi glowing dan tahan lama.Sesuai untuk kulit berminyak & kering..Dapat memudarkan parut juga tau. . Kita kalau kerap mencuci muka Liang2 pori terbukak luas, lepas tu tak pakai moisteriser itu yg punca jerawat senang naik tu. . Pakai hbv ni boleh melembapkan kulit muka serta menyelesaikan masalh kulit anda. . berminat boleh whatsapp anis #honeybeevenom #facemist #serumkorea #facemisthoneybee #scrub #madeinkorea #cleanseehoneybee #facemistnafura #serum #facemisthoneybeevenom #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolutuinscream #serumhoneybee #basemakeup #hopegirl #honeybeegommagesmoothinggelscrub #moisteriserhoneybeevenom

    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page Instagram Online Profile Viewer
    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page
    NakSkinFLAWLESS FOREVER FOLLOW @drglow_official_page Instagram Profile

    Pengguna Dr Glow dari awal keluar, stockist penang kami😍😍😍 Alhamdulilah setiap hri tak nonstop DM MASUKK utk oders, begitu juga dgn stokis2 hebat kami😘😘😘 . . 👉KualaLumpur city centre 2 @dr_glow_malaysia_kl +6019 606 0054 ⚫ 👉ShahAlam,Pj, subang, Klang @drglowofficial_selangor 017-269 9141 ⚫ 👉KualaLumpur1 @drglow_stockist_kualalumpur 019-888 1831 ⚫ 👉PENANG @drglow_stockist_penang1 012 444 3043 ⚫ 👉 @MELAKA drglowstockistmelaka Puan suraya 013-372 5748 ⚫ 👉Singapore @drglow_stockist_singapore http://www.wasap.my/+6584982509 ⚫ 👉singapore 2 @drglow_stokist2_singapore http://www.wasap.my/+658144001 ⚫ 👉BRUNEI DARUSSALAM 1 @drglowofficial_stockist_brunei +6738655915 ⚫ 👉BRUNEI DARUSSALAM 2 @drglowofficialstockistbrunei2 +6737173653 ⚫ 👉Dr Glow Indonesia @drglow_sumut http://www.wasap.my/+628238703010 ⚫ 👉Negeri sembilan @drglow_stockist_negerisembilan 019-223 @7694 ⚫ 👉SARAWAK drglow_official_sarawak Mr Zam Pablo 010-961 6180 ⚫ 👉Bangi, kajang, putrajaya @drglow_stockist_kl.selangor 011-1212 0503 ⚫ 👉sabah @drglow_stockist_sabah 1 016-849 4849 ⚫ 👉 sabah 2 puan serina +60 16 588 8310 ⚫ 👉JOHORE @ drglowofficial_stockist_johor Miss Yaya - 019751 8726 ⚫ 👉JOHORE @2 drglow_johorstockist2 Puan Rita: 019-603 @3378 ⚫ 👉PENANG drglow_official_penang Miss Nasya +60 17-460 1787 ⚫ 👉KEDAH @Drglowofficial_stockist_kedah2 kak long 012-305 0610 ⚫ 👉CAMBODIA @1 filaasiasalon drglowofficialcambodia Line : fila asiasalon ⚫ 👉Dazzling glow Grand @Penang dazzlingglow_official_penang +60175011563 Puan leeya @leeya_exclusive ⚫ 👉 Dazzlingglow stockist Kl @Bangsar dazzlingglow_official_kl +601123787872 Datin #dazzlingglow #facemist #singapore #iklanbrunei #malaysiaairlines #marketing #duoglow #skincare #indonesia #dazzlingglowbeauty #beautycare #malaysia #glowdihati #organic #bestskincare #jantanflawless #crewlife #drglow #brunei #business #glowing #testimonial