• It is safa saniah😌 @trusteddyxy.safa Instagram Online Profile Viewer
    It is safa saniah😌 @trusteddyxy.safa
    It is safa saniah😌 @trusteddyxy.safa Instagram Profile

    Haaa! ni la dia antara produk dyxy yang dikeluarkan πŸ˜‰ Sesiapa yang menggunakan dyxy boleh order pada saya #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz Instagram Online Profile Viewer
    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz
    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz Instagram Profile

    Haa! Meh, kakak belanja tutorial dyxy.. Dah tertawan hati tuh.. Meh la ws/dm kakak. 😘 . BERMINAT BOLEH DIRECT NO BWH NIπŸ‘‡πŸ» πŸ“²WHATSAPP 0193461642 (Click link dekat bio) . ❗ RUGI TERUK SAPA TAK TRY BC CREAM NIH #dyxycosmetic #bccreambydyanaagent #dropshipneeded #bccreambydyana #dropshipdiperlukan #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybandarseriputra #vacancyparttime #dyxycosmetics #dyxybtho #dyxygreenteafacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxylipsmatte #teamdyxy #dropshipneededmalaysia #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #teamliezzero #dyxyteam #dyxybccreamfoundationmalaysia #agentdiperlukan

    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe Instagram Online Profile Viewer
    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe
    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe Instagram Profile

    Ok untuk set beaut lady pulakkkk. πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€” urmm. Kak liza nak bagi 5 item free😍😍😍 . . Beli 4 dapat 5πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ kat dalam gambar baru ada 1. 4 lagi item kita sembunyikanπŸ˜‰πŸ˜‰ . Nak tau ke?? Terhad 10 orng terawal je tauπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . . Nak ke nak??πŸ˜€πŸ˜€ . Whatsapp je kak liza terus #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    DYXY COSMETICS SHAH ALAM @dyxy.shinscollection Instagram Online Profile Viewer
    DYXY COSMETICS SHAH ALAM @dyxy.shinscollection
    DYXY COSMETICS SHAH ALAM @dyxy.shinscollection Instagram Profile

    PATUTLAH CANTIK. INI RUPANYA DIA PAKAI 😱😍 . . GILA TAK CANTIK DYXY mampu buat orang jadi cun taw.. . Lagi satu Dyxy ni bukannya boleh buat kulit kita cantik je, Merawat pon boleh jugak 😁😁 . Haa. Kosmetik pon boleh rawat kulit muka 😍😍😍 Kau hado ? 🀣 . . Oh ye.. Sekarang ni dyxy tengah ada offer taw . SEMPENA KRISMAS DAN JUALAN AKHIR TAHUN 😍😍😍 . JIMAT GILA WEH 😱 . Cepat whatsapp cikmah cepat sebelum stok cikmah habis #dyxyshahalam #teamrahmah #teamdyxy #agentdyxy #bccreambydyana #dyxymattelipstick #dyxypuchong #teamliezzero #dyxybrush #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #stokisdyxy #dyxysubang

    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe Instagram Online Profile Viewer
    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe
    HEAD MASTER DYXY COSMETICS @dyxylizbeauteshoppe Instagram Profile

    Kak liza nak bagi 6 free item untuk set ni. 😍😍😍😍 . . Kat dalam gambar ni korang baru nampak 1 je kan.??πŸ˜‰πŸ˜‰ ada lagi 5 lagi yang kak liza sembunyikanπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ . . Khas untuk 10 orang terawal je😎😎😎 . . Best ke best??πŸ˜‰πŸ˜‰ beli 5 dapat 6 free😚😚 . Terus whatsapp kak liza #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    Siti Hajizah πŸ’• @sthjzh_ Instagram Profile

    Pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir πŸ€”πŸ€”πŸ€” Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. 😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.😱 Awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. 😱 πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. Brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. Tahan 4-5 bulanπŸ€—πŸ˜ Dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.πŸ˜—πŸ˜‹ Dahla mencantikkan.Merawat kulit plak tu😊 πŸ˜‰πŸ˜‰ jom jadi bijakβ€β€πŸ‘πŸ’ͺ pm/wsap 0138089719 pm/wsap 0138089719 pm/wsap #dyxysarawak #dyxycosmetics #dyxylover #teamdyxy #teamliezzero #bccreambydyana

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    COMBINATION YANG SANGAT bukan sahaja senang untuk dipakai serta jimat Tapi ia juga boleh merawat masalah kulit Kulit sensitif, kulit kering juga sangat sesuai taw 😘😘 Nak cuba mehhhh wasap #teamdyxy #bccreambydyana #teamliezzero #redplestylish #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxycosmatics

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    Awak ada masalah kulit berminyak Patot cuba 😊😊 Bukan saja tahan lama tapi sangat best dan mudah untuk d pakai taw Sangat sesuai untuk awak yang tak ada masa untuk makeup berjam2 apply je bcc + face mist Nak cuba mehhhh wasap #redplestylish #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    Sape ada masalah kulit sensitif Elok cuba 😘😘 Pakai nipis2 je dah glowing Tahan berbulan2 taw Tak rugi kalau beli pasti buat awak tak sabar nak memakainye 😊😊 Nak cuba mehhhh wasap #teamdyxy #bccreambydyana #teamliezzero #redplestylish #bcccream #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    WOW WOW WOW Spray kat tempat melecet terus kering 😍😍 Memang best face mist nie taw banyak kelebihannya pada kulit kita Sangat sesuai untuk kulit sensitif, kulit kering, kulit berminyak pong boleh taw Nak cuba mehhhh wasap #teamdyxy #bccreambydyana #teamliezzero #facemist #redplestylish #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    Wahhhhhh pakai bcc cream ngan face mist je kulit jadi lembap 😘😘 Spray2 kat muka kulit muka kering jadi lembap je taw Ditambah lagi dengan bcc cream lagi ohsem taw 😍😍 Jom #teamdyxy #bccreambydyana #teamliezzero #facemist #redplestylish #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    Ramai yg tanya, face mist tu apa sis? Apa function dia? 😊 Haa meh sini baca kebaikan Dyxy Green Tea face mist. ⬇️⬇️⬇️ πŸƒ DYXY Face Mist 160ml++ 🌏 MINERAL GREEN TEA πŸƒ . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa πŸƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . πŸƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian Ya, face mist ni memang sangat best. Dah lah murah, tahan lama pulak tu. 😘😘 #redplestylish #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz Instagram Online Profile Viewer
    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz
    AIDAFARISHAMZAHARIN @dyxy_afpaz Instagram Profile

    . RAMAI GILA ORANG SUKA FACEMIST DYXY!! RUGI SANGATΒ² AWAKΒ² TAK CUBA! . . DYXY ❀ DYXY ❀ DYXY . πŸƒ DYXY GREE TEA Face Mist 160ml ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk ) ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian Tips untuk pakai Facemist KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist πŸ’• KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum . . meh order πŸ˜‰ πŸ‘‰πŸ“±0193461642 Senang click je link dekat bio #dyxycosmetic #bccreambydyanaagent #dropshipneeded #bccreambydyana #dropshipdiperlukan #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybandarseriputra #vacancyparttime #dyxycosmetics #dyxybtho #dyxygreenteafacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxylipsmatte #teamdyxy #dropshipneededmalaysia #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #teamliezzero #dyxyteam #dyxybccreamfoundationmalaysia #agentdiperlukan

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    PERLU KE BERUS DYXY SI HITAM GEMOK??? Ramai tanya "kalau tak beli Berus Gemok DYXY takpe ke?" Takpe awak.. Tak salah pun kalau x beli... Tapi tak dapat jimat lamalah penggunaan BC Cream tuu.. πŸ™ŠπŸ™Š Kalau pakai span yang diberi dgn BC Cream tu, boleh lah tahan dalam 1-2 bulan je.. Oppsss πŸ™ˆπŸ™ˆ Tapi.. tapi.. Kalau pakai berus DYXY yg gemok tu, BC Cream uollss boleh tahan dari 4-5 bulan tau.. 😱😱😱 Waa.. Lama tuu Berbaloi-baloi sbb dpt jimat berbulan-bulan πŸ˜‰πŸ˜‰ Lagi best, Berus gemok DYXY tu siap boleh dibasuh hokay. πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘ #redplestylish #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    FOUNDATION PILIHAN NO 1 WANITA DI MALAYSIA . √ Jimat Boleh Pakai sehingga 2-3 bulan √ Murah Dan berkualiti √ Jimat Masa dap dap dah glowing √ Tak perlu pakai Bedak lagi 3 minit siap √ Ada KKM √ Sesuai utk kulit yg berminyak √ Sesuai jugak untuk kulit sensitive. . Ehm. Ehmm ..Lengkap dah kan... 😍 Free gift limited dah nak habis cepat grab sekarang #redplestylish #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    FLAWLESS WITH DYXY @dyxybynajaa Instagram Online Profile Viewer
    FLAWLESS WITH DYXY @dyxybynajaa
    FLAWLESS WITH DYXY @dyxybynajaa Instagram Profile

    SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI 😍 Bila guna set Perfect Lady Dyxy uols sangatlah konfiden tau ke tau tuu πŸ˜† Ada 6 item dalam set Perfect Lady Dyxy . πŸ’‹ Bc Cream Foundation . πŸ’‹ Mineral Green Tea Face mist . πŸ’‹ Brush Gomok Padat Sedat . πŸ’‹ Lipstick . πŸ’‹ FREE MAKEUP ITEMS (eyeliner pencil, blusher, eyeshadow) . πŸ’‹ FREE PAPER BAG Dalam masa 3 minit, 4 item ini dapat bagi efek glowing dan muka makin lama makin berseri. Tahan 8 jam tau uols 😍 All items lulus KKM takde ragu-ragu lagi. Cantik dengan selamat. Yakin dengan Dyxy! Love Dyxy πŸ’ Klik link biru kat bio untuk order k πŸ’•πŸ˜˜ . Order sekarang sebab stok lipstick semakin TERHAD! #bccreambydyana #jomcantik #dyxylipstik #dyxybrush #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #jomflawless #dyxymalaysia #teamdyxy #dyxymurah #dyxybynajaa #jomglowing #dyxylipstiksexynude #dyxylipstikflirtyme #dyxylovers #dyxyoriginal #dyxybccream #dyxymascara #teamliezzero #dyxylipstikcherryred #dyxyhq

    DYXY LOVER @dyxy.una Instagram Online Profile Viewer
    DYXY LOVER @dyxy.una
    DYXY LOVER @dyxy.una Instagram Profile

    😍Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! Senang citer semualah. Smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍 . πŸ‘‰Dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱 πŸ‘‰Harga pown sngt affordable lahπŸ˜‰ πŸ‘‰Satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. Include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn SPF50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!! πŸ‘‰Dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❀❀ X percaya ??!! Haaa, meh try duluhhh....confirm la nnti chualls mesti repeat order silap hb nnti buat stock bnyk2 kat rumah.😏😏 . How to order ? Boleh DM/whatsapp kita #dyxycosmetic #bccreambydyanaagent #dropshipneeded #bccreambydyana #dropshipdiperlukan #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybandarseriputra #vacancyparttime #dyxycosmetics #dyxybtho #dyxygreenteafacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxylipsmatte #teamdyxy #dropshipneededmalaysia #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #teamliezzero #dyxyteam #dyxybccreamfoundationmalaysia #agentdiperlukan

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    sangat sesuai untuk awak yang tak suka makeup yang tebal untuk kelihatan cantik πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Sapu nipis je dah buat kulit awak kelihatan cantik macam tak pakai bedak so nampak natural je kulit awak Best kan awak 😘😘 #redplestylish #dyxycosmetics #dyxybccream #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #teamliezzero #bccreambydyana

    redple @redplestylish Instagram Online Profile Viewer
    redple @redplestylish
    redple @redplestylish Instagram Profile

    Hari2 pakai jerawat makin kecut Sembur je boleh kecutkan jerawat taw πŸ˜‰πŸ˜‰ Bukan saja cantik dalam masa 3minit Tapi boleh buat kulit muka awak kelihatan cantik sempurna Nak kelihatan cantik Malas nak tak mekaup tebal awak wajib cuba πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #teamdyxy #bccreambydyana #teamliezzero #facemist #redplestylish #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist