• Best sgt ke DYXY ni?? @leunieynatasha pun pkai juga gaisss.. Nak tahu best ke tak kena la cuba, confirm puas hati i tell you!!! . . Guna Set #dyxycosmetics je dah boleh cantik, flawless, glowing dan gebu2.. heheeπŸ˜„πŸ˜„ . . DYXY adalah produk yang UNIK sebab bukan sahaja boleh cantik tetapi boleh mengurangkan parut2 kat muka korang tu juga tau.. . . Nak siap pon sekejap je. Sebab korang ambil masa 5 MINIT je tau pakai DYXY ni..😘😘 . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 _ . . Nak order? Whatsapp kita laju2 0122356790 . . #bccreambydyana #dyxycosmetics #teamdyxy #teamliezzero #facemist #skincare #skintips #beautytips #beautyproduct #beautysecret #beautyskin #skinluxury #acnetreatment #rawatjerawat #flawlessskin #roadtoflawlessskin #makeup #maketutorial #muamalaysia #jomcantik

    1 Comments
    @ariastarrbeauty

    πŸ˜€